top of page
Dit is de top 10 van dingen die ik het belangrijkste vind in mijn leven zijn: 

01

Wees een goed medemens

Omzien naar elkaar, inleven in elkaars wereld zonder je eigen kracht en energie te verliezen of zomaar weg te geven. 

#bekendmaaktbemind

 

02

Duidelijke waarden hebben en daar naar leven

Mijn waarden zijn oprechtheid, openminded & leergierig zijn, liefdevol en loyaal. Vanuit deze waarden draag ik mijn steentje bij aan de wereld. Ik bouw een netwerk van mensen die een of meerdere van deze waarden intrinsiek bezitten. Voel je je aangesproken zoek dan gerust contact met mij.

 

03

Een fit lichaam en gezonde geest

Wat gaat jouw lichaam doen wanneer de verwoestende oxidatieve stress is afgenomen met 70% en de SOD is toegenomen met 45%? Hoe zal jouw lichaam weer functioneren als je je weer 20 voelt?

Kijk snel op de tab: gezondheid verbeteren

 

04

Persoonlijke ontwikkeling

Vanaf mijn 17e levensjaar ben ik bewust bezig met persoonlijke ontwikkeling, met een voorliefde voor actief luisteren. Mensen het gevoel geven dat ze waarde hebben door een effectieve manier van communiceren, afgestemd op de persoon.

Geïnspireerd door Gods woord, maar ook door (wijlen) Jim Rohn, Anthony Robbins, Eric Bartels, Gerhard Hormann, John C. Maxwell, Brendon Burchard en Steve Jobs.

 

05

Je passie kennen; het geheim van een goed leven

Je wordt 's morgens al voor de wekker wakker en wil het liefst zo vroeg mogelijk aan je dag beginnen. Je bruist van creativiteit en levensenergie. Je wilt creëren en iets neerzetten, mensen betrekken en (laten) groeien. Je brengt iets  in de wereld dat uniek van jou is......dan leef je jouw passie. Ik gun dat je dat bereikt in jouw leven. Hoe meer mensen hun passie leven, hoe minder burnouts, hoe minder zorgen en stress er zal zijn.

 

06

Een goede financiële situatie hebben

Gebrek aan geld maakt onrustig; het houdt je in de onderste lagen van de piramide van Maslow. Het geeft je een gevoel van overleven; een gevoel van dat je van veel dingen afgesneden bent. Vanuit mijn eigen verleden met schulden, schulden aflossen en inkomen opbouwen kan ik mensen hierbij ondersteunen. 

Ik help je graag om hier anders naar te gaan kijken, om je vrij te maken van de angst en gebondenheid die geld (ook) met zich mee kan brengen.

07

Gebruik je gekregen talenten

Wat is dat eigenlijk? Ik geloof dat wanneer je je talenten gebruikt en dagelijks doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, je het leven leidt dat voor jou bedoeld is. Je bent bedoeld om te stralen. Prachtig dat onze paden elkaar kruisen; ik hoop jou te mogen ontmoeten.

08

Anderen helpen hun top 10 te creëren

Als je eigen glas vol is, dan is het tijd om anderen te helpen. Heb je naasten lief ALS jezelf betekent dat je eerst zelf zaken in de basis op orde moet hebben, voordat je andere mensen ECHT kunt helpen. Mijn passie is om mensen hierbij te mogen helpen, op welk gebied in hun leven ook.

09

Ontspanning

Ultieme manier van ontspannen vind ik in de sauna. Ik doe dat ook met enige regelmaat. Mijn hoofd leegmaken, even geen social media en internet of telefoon.

Reizen is voor mij een andere vorm van ontspanning, met als meest favoriete land Italië. Dit volk laat mij zien wat passie is, ambacht, genieten, sfeer en familiewaarden.

10

Een leven vanuit geloof

Mijn geloof in God als mijn Voorziener is voor mij een onmisbare kracht. Zonder geloof in het goede, in mogelijkheid, in groei zou ik niet zo kunnen leven als ik nu doe. Hij leidt mij op de weg die voor mij is bedoeld en dat geeft mij een zeker gevoel. Zo kan ik het dichts leven bij de Waarheid en de Liefde en kan ik de uitdagingen van het leven aangaan.

bottom of page