top of page

Beter slapen, meer energie en minder pijn; voel je weer 20!

MIJN ERVARING

Mijn klachten waren:

- overal tegenop zien

- geen groepen mensen kunnen verdragen

- vermoeidheid

- te goed kunnen slapen (behoefte is groot),

   maar er niet van uitrusten

- eetpatroon niet onder controle kunnen krijgen

- constante trek in zoet en/of hartig

- spierpijnen (vooral in mijn benen)

- stramheid

- futloos en slap haar

- ik voelde me algeheel 'een oudere vrouw' in mijn 47e jaar

TOEN ONTDEKTE IK PROTANDIM EN MIJN LICHAAM KWAM VOLLEDIG IN BALANS EN WERD KLACHTENVRIJ

TESTIMONIALS

Wat doet Protandim?

Ik zal het zo eenvoudig mogelijk proberen uit te leggen. 

 

Wat is het niet?

Het is geen geneesmiddel of wonderpil. Protandim geneest niets, je lichaam geneest zichzelf met de juiste ondersteuning. Het effect door gebruik van Protandim heeft echter regelmatig wonderbaarlijke genezingen en/of verbeteringen tot stand gebracht.

 

Wat is het wel?

Het product bestaat uit een samenwerking van 5 krachtige ingredienten. Door de perfect afgemeten samenstelling en de juiste hoeveelheid wordt door deze tablet NRF2 in ons lichaam geactiveerd. 

Volgens LifeVantange is Protandim dé pionier in NRF2 activatie, een boodschapper-proteïne die het uitzonderlijke vermogen heeft om te communiceren met jouw DNA. Het stimuleert de productie van antioxidanten op celniveau van het lichaam en het neutraliseert daardoor 1 miljoen vrije radicalen per seconde. Oxidatieve stress neemt af met gemiddeld 40% in 30 dagen en tot 

70% na 90 dagen. (bron: www.abcmovie.nl

 

De ingredienten

KURKUMA-EXTRACT (RIZOOM)

Kurkuma is een rizomatische, kruidachtige, overblijvende plant uit de gemberfamilie, Zingiberaceae. De plant is inheems in tropisch Zuid-Azië en heeft temperaturen tussen 20° C en 30° C, alsmede een behoorlijke hoeveelheid jaarlijkse regen nodig om te gedijen. Het wordt traditioneel gebruikt om de functie van de galblaas te ondersteunen.

BACOPA-EXTRACT (BOVENGRONDS GEDEELTE)

Bacopa-extract wordt gemaakt van de sappige bladeren van een kleine kruipende plant die veel voorkomt in de waterrijke moeraslanden van India. Dit kruid, met kleine witte bloemen, wordt vaak aangezien voor een waterlelie, maar de twee zijn geen familie. Bacopa wordt traditioneel gebruikt om een goede gezondheid te bevorderen.

ASHWAGANDHA

Ashwagandha heeft adaptogene eigenschappen en ook bekend als Indiase ginseng. De naam Ashwagandha komt uit het Sanskriet en is een combinatie van het woord 'ashva', dat paard betekent, en 'gandha', dat geur betekent. De wortel heeft een sterk aroma, dat wordt omschreven als "paard-achtig". In de Indische geneeskunde, de Ayurveda wordt het kruid beschreven als "Indiase ginseng". Ashwagandha wordt ook in de traditionele Afrikaanse geneeskunde gebruikt.

Ashwagandha is rijk aan ijzer, aan glycowithanolides (antioxidanten), tannine, glucose, kaliumnitraat, alkaloïden, vetzuren en vele andere stoffen. Ashwagandha bevat ook steroïde alkaloïden zoals: somnine, somniferine, anferine en withanolides. Ashwagandha bevat tevens flavonoïden, lactonen, acyl steryl-glucosiden. Meestal worden zowel de bladeren als de wortels van de plant gebruikt. Deze bevatten bovengenoemde stoffen.

GROENE THEE-EXTRACT (BLAD)

Groene thee wordt gemaakt van een theeplant die inheems is in Azië (Camellia Sinensis genaamd), dezelfde plant waarvan ook zwarte thee wordt gemaakt. Wat groene thee anders, en groen, maakt, is niet de plant die wordt gebruikt om de thee te maken maar de manier waarop die wordt verwerkt. Dit veel bestudeerde extract, in China geproduceerd van bladeren van de Camellia Sinensis, wordt gebruikt als bron van antioxidanten om een goede gezondheid te handhaven.

MELKDISTELEXTRACT (ZAAD)

Melkdistel is een grote, bloeiende plant met doornige stammen en getande, stekelige bladeren. Deze plant komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied, maar is nu overal ter wereld te vinden. Het wordt al honderden jaren gebruikt voor leverbescherming en om de leverfunctie te ondersteunen.

KLIK OP DEZE FOTO VOOR DE VIDEO OVER PROTANDIM

Bestellen kan via deze link: klik op de foto

Wil jij het ook ervaren?

 

1) Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht.

2) Wil je bestellen? Ga naar www.movimi.nl en bestel jouw gewenste product via 'inschrijven'.

bottom of page